Най-стилното семейство в Париж

Синди Крауфорд, Ранди Гербер и децата им на парти на Omega

Само за един месец Кая Гербер се превърна от “дъщерята на Синди Крауфорд” в едно от най-обсъжданите имена от модния подиум. 

След като дефилира за Alexander Wang, Moschino, Saint Laurent и се появи в ревюто на Versace с майка си и още куп супермодели, Кая заблестя и на червения килим. 16-годишната брюнетка беше придружена от родителите си и брат си Пресли на парти на Omega в Париж, което четиримата превърнаха в стилна семейна афера. 

Снимките от събитието за пореден път доказват, че наследниците на Синди Крауфорд и Ранди Гербер са част от новото поколение модни звезди. Кая и Пресли, който също дефилира за известни марки, се превърнаха в звездите на вечерта, в която от Omega ги обявиха за своите нови посланици. Двамата се присъединяват към Синди и Ранди в новата рекламна кампания, заснета от известния фотограф Питър Линдберг. 

Най-стилното семейство в Париж

“Най-фотогеничното семейство в света”, както ги определят от Vogue, позираха пред фотографите, като всеки демонстрира своя собствен стил, допълнен с подходящ часовник на Omega. Докато Ранди и Пресли бяха заложили на небрежна визия с костюми съответно в черно и тъмносиньо, съчетани с бели ризи и без вратовръзки, Синди и Кая блестяха със своя собствена светлина. Легендарният модел от 90-те заложи на описваща извивките й холограмна рокля и обувки в цвят розово злато. Кая избра асиметрична пола с камъни и тюл, дантелено бюстие и черни обувки на ток.

Повече снимки ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.