Най-стилните звездни двойки на 2016!

Тук са най-големите ни любимци, усвоили координираното облекло до съвършенство

Двамата може и да са заедно от скоро, но вече са се появявали като двойка на страниците на VOGUE и на тематичната Met Gala. Именно футуристичните им тоалети от събитието затвърдиха позицията им в нашата класация.

Фешънистата и съпругът й винаги са в списъка ни за следене на всяка седмица на модата. След стилната им сватба преди няколко години, двамата не пропускат да се появят заедно на ревюта. В свободното си време пък си почиват в компанията на Валентино.

Певицата отново откри любовта в лицето на спортиста, а тази година минаха и под венчило. Облечена в създадена специално за нея рокля Cavalli Couture, Сиара лесно се нареди сред най-стилните булки на годината. На червения килим пък двамата са в пълна хармония.

Потайната по отношение на личния си живот холивудска двойка не пропуска съвместна поява на червения килим. И докато Блейк експериментира с дизайни на Chanel и Versace, Райън е винаги елегантен и готов да остави своята красива половинка в светлината на прожекторите.

Винаги сме следели с интерес стила на тази двойка, но особено впечатлени останахме от тяхната поява на "Златните Глобуси". И не само заради златната рокля на Роузи, но и заради годежния пръстен, с който тя дебютира именно на наградите.

Тази известна двойка открива любовта на снимките на "Черния лебед", а в момента очакват и второто си дете. Бенджамин рядко придружава Натали на червения килим, но появата им на фестивала в Кан не ни остави равнодушни. Особено що се отнася до яркочервената рокля Dior!

Фасбендър не е от мъжете, които остават дълго във връзка, но изглежда шведската чаровница е открила ключа към сърцето му. Дълго време двамата криеха връзката си, но най-накрая дебютираха заедно на премиерата на общата им лента "Светлина между два океана".

Любимци не само в стилно отношение, тези двамата се допълват във всякакъв аспект. Завръщането на Криси на червения килим след бременността й пък беше повод с Джон да блеснат в координирани визии в черно.

Когато Амал се появи в Кан с тази бледожълта рокля Versace, всички погледи бяха приковани в нея. Адвокатката без усилия открадна вниманието от новия филм на Джордж, но смятаме, че той никак не й се сърди. Късметлия!

Тази година херцогът и херцогинята на Кеймбридж направиха голяма обиколка в Индия и Бутан, а след това посетиха и Канада. Двамата са олицетворение на премерената елегантност и именно затова ги обичаме.

Когато стане дума за стилни звездни двойки, първата, която изникваше в съзнанието на всички, е Брад и Анджелина. 

Но 2016 беше годината, в която тяхната модерна холивудска приказка приключи. Колкото и да ни липсват обаче, трябва да признаем, че двамата имат достойни наследници, които да ни впечатляват на всяка церемония и светско събитие.

Сред двойките, които според нас заслужават титлата “най-стилни”, ще откриете такива, които отдавна са пленили сърцата ни. Други са заедно едва от скоро, но в модно отношение си пасват като Ин и Ян.

Бързаме да ви ги покажем! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.