На първи ред: Какво облякоха звездите в Париж?

Стилът на Оливия Палермо, Джесика Алба и Сиара ни пренася в града на светлините

На ревюто на Dior фешънистата избра палто, в което са миксирани кожа с косъм и лак, нюансите на зелено и жълто веднага привличат погледа. Ние пък много харесахме ботушите на Палермо, стигащи много над коляното.

Преобразена за ревюто на Balmain, Амброзио се разходи с руса перука и палто с графичен мотив в черно и бяло.

Широките панталони тип кюлоти се завърнаха в модния свят през 2015 г., но съдейки по визията на Джесика, те отново ще са на върха на тенденциите. Актрисата е избрала модел в ръждивочервен цвят, съчетан с бяла риза с яка с орнаменти.

Певицата показа завидни форми в мини рокля на Balmain и сандали с връзки на висок ток.

Кожата с косъм се очертава като любима тенденция на дамите през последните дни, като поредната, която се възползва от такъв елемент, е Кендал. Макар съчетанието от прокъсан деним и топ в телесен нюанс да е съвсем небрежно, стилето обувките и елекът го правят много по-шик.

Колежката ѝ от модния подиум и близка приятелка пък избира нюансите на сивото, които съчетава с ефектен черен панталон и ниски ботуши.

Музата на Рикардо Тиши не пропуска ревю на Givenchy и тук демонстрира хитовата тази пролет тенденция за ежедневни дрехи, вдъхновени от спално бельо. Много чувствена и секси е певицата в този черен ансамбъл!

Колко добре се съчетават сакото от туид, характерно за Chanel, и класическият деним, ни показва рускинята, запътила се към ревюто на френския бранд.

Когато се съмнявате, изберете черното! На тази философия залага Амбър, като макар и едноцветен, тоалетът ѝ не е никак скучен, благодарение на контрастните материи.

Палтото на Dior, което номинираната за "Оскар" актриса селектира преди ревюто, ни плени с наситен червен нюанс и ретро линия.

Полата от деним на Селена прави визията ѝ чаровна и по ученически невинна, особено в съчетание с бялата риза, но интересен акцент придават обувките, с които певицата завърши тоалета си за ревюто на Louis Vuitton.

Няколко дни, след като спечели своя първи "Оскар" в жълта рокля с подписа на Louis Vuitton, шведската актриса се появи на дефилето в тъмносиньо палто с бели ленти и красиви оксфордски обувки.

Седмицата на модата в Париж официално приключи, но стилът на знаменитостите, които видяхме на първия ред на ревютата във френската столица, ще ни вдъхновява още дълго.

Следяхме с интерес супермодели като Алесандра Амброзио, Кендал Дженър и Джиджи Хадид, и то не само на котешката пътечка, но и по парижките улици, където красавиците показаха интересни съчетания в подчертано непринуден стил. Оливия Палермо и Джесика Алба пък не изневериха на себе си и експериментираха с микс от материи и дължини, завършвайки с приковаващи вниманието аксесоари.

Кои са останалите стилни дами и с какво успяха да ни впечатлят, ще видите в галерията! (снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.