Мода : Новини28 ФЕВРУАРИ 2019

Модното ревю на Tommy Hilfiger в Париж на живо

Ревюто ще можете да гледате наживо в сайта на 2ри март от 10 вечерта.

Новото ревю на Tommy Hilfiger ще бъде в Париж на 2 март. То ще бъде в колаборация с актрисата Зендая, която ще направи своя дебют в света на модата.

Tommy Hilfiger официално замина за Седмицата на модата в Париж. Там той ще покаже своята нова колекция, разработена съвместно със Зендая.

По време на модния спектакъл отново ще има възможност да се възползваме от уникалната дигитална платформа “Виж сега – купи сега”. С нея модните артикули ще могат да бъдат закупени както от присъстващите на ревюто, така и от всички фенове на марката, независимо от това къде се намират. Този подход отразява стремежа на дизайнера Томи Хилфигър да достигне до максимален брой фенове на марката в различни точки по целия свят.

“TOMMYNOW се превърна в неделима част от историята на нашата марка. Чрез нашите ревюта ние демонстрираме нашата позитивна енергия и се свързваме с феновете ни по целия свят.“ – споделя Томи Хилфигър.

Зендая ще направи своя дебют в бизнеса с това ревю. Актрисата е известна с нейната интересна визия. Благодарение на това тя пренася своята уникална индивидуалност и чувство за стил в тази колекция.

Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от канали в повече от 70 страни, както и в магазините и социалните медии на Томи Хилфигър.

Читателите на Missbloom ще могат да гледат директен livestream тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.