Мода : Новини05 ОКТОМВРИ 2015

Модни дневници: Армията на Balmain и изяществото на Elie Saab покориха Париж

Какво видяхме на седмицата на модата?

Оливие Рустейн и неговата армия на Balmain се появиха в пълен състав за да разгорещят последната от четирите седмици на модата – тази в Париж. 

Когато казваме “армия”, разбира се имаме предвид армия от топмодели и ангели на Victoria’s Secret, които от няколко сезона се грижат неговото шоу да е сред най-обсъжданите във френския град. Алесандра Амброзио, Даутцен Крус, Джордан Дън и Лили Олдридж са само скромна част от звездния каст, съставен от близкия прителски кръг на Рустейн. Вечерта преди дефилето Кендал Дженър и Джиджи Хадид дебютираха модели от колекцията, а веднага след него моделите празнуваха в компанията на дизайнера, издокарани от глава до пети в творения на Рустейн. 
Жената на Balmain предпочита по-приглушени тонове за сезон пролет-лято 2016. Бяло, черно, кремаво и телесно преобладаваха на модния подиум, но макар основните цветове да са неутрални, това не важи нито за множеството апликации по тоалетите, нито за аксесоарите, които ги придружаваха. Сандали с множество връзки, пищни колиета и огромни обеци с камъни бяха неизменна част от облеклото на момичетата на Рустейн. 
Сред останалите интересни моменти от първите ревюта в Париж се отличи прощалното шоу на Александър Уанг за Balenciaga, където вместо модели-звезди, дизайнерът използва своите близки приятелки от Холивуд – Зоуи Кравиц, Райли Кио, Никола Пелц и Суки Уотърхаус представиха последната колекция на Уанг, решена изцяло в цвят слонова кост. 
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.