Мода : Новини20 СЕПТЕМВРИ 2016

Модни дневници: Лондон

Докато Burberry представиха колекция за текущия сезон, останалите отправиха поглед към предстоящата пролет

Кристофър Бейли, дизайнерът и CEO, който затвърди името Burberry и го превърна в синоним на съвременната британска мода, без съмнение има вкус към промените. 

С вчерашното си ревю в рамките на седмицата на модата в Лондон, модната къща официално премина към новия модел “виж сега – купи сега”. Бейли представи втора, различна колекция за есен 2016, след като първата направи своя дебют по време на традиционното ревю през пролетта. От сега нататък, Бейли и дизайнери като Том Форд, Ралф Лорън и Томи Хилфигер, няма да показват тенденциите с един сезон напред, а дрехите, които клиенти, блогъри и звезди виждат на дефилетата, веднага ще стават достъпни за пазаруване.

И докато всички говореха за промяната и ролята на пионер, която Burberry заемат сред британските брандове, останалита популярни имена от Лондон ни показаха своето виждане за пролет-лято 2017. След като я видяхме на няколко от големите ревюта в Ню Йорк, Хейли Болдуин направи своя дебют като модел и в британската столица, дефилирайки за Julien Macdonald. Бела Хадид пък откри ревюто на Versus Versace, като колекцията маркира завръщането на Донатела Версаче, след като Антъни Вакарело напусна, за да застане начело на Saint Laurent. 

В галерията по-долу ще видите и колекциите на Temperley, Topshop и други! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.