Мода : Новини28 МАЙ 2021

Мъжествеността е състояние на ума

Ermenegildo Zegna търси отговор на въпроса какво прави мъжа мъж днес

Мъжествеността не е набор от зададени правила на обществото, а начин на мислене – също както любовта е сила, добротата е мощен двигател, а откровеността е свобода.

Мъж ли е мъжът без жената до него и близките си? Какви качества определят мъжествеността? Какво означава да си мъж днес? Ermenegildo Zegna отново се впуска в търсене на отговор на тези въпроси – разговор, който предвижда темите от бъдещето и продължава наследството и уроците, които получихме от миналото.

Мъжествеността е състояние на ума

Този сезон концепцията на бранда е разгърната към още по-лично изследване на историите и преживяванията, които изграждат мъжествеността днес. В колекцията сезон пролет/лято 2021 се подчертават качествата на съвременния мъж от гледна точка на неговите приятели и семейство. Предизвиквайки хората да се запитат “Какво прави моя мъж мъж?“, Zegna предоставя възможност близките да разгледат съвременните идеали, които имат значение за оформяне на личността на важните мъже в техния живот.

Разкривайки лични истории и преживявания, новата кампания на Ermenegildo Zegna улавя интимния портрет на човечеството в съвремието. В него двата свята на работата и отдиха се смесват, затова и колекцията преплита в себе си всичко нужно за универсалния луксозен гардероб на съвременния мъж.

Мъжествеността е състояние на ума

Концепцията за модерното шивашко майсторство е обогатена и включва бомбър-якета и якета тип “риза“ като нова интерпретация на монохромния костюм. Луксозно облекло за свободното време съчетава лежерен комфорт и техно-детайли, извеждайки елегантните, ежедневни визии на следващото ниво с динамичен избор на спортни якета, “cargo” панталони, анораци с качулки и други.

Мъжествеността е състояние на ума

Роден на модния подиум, Ermenegildo Zegna XXX допълнително издига марката и предефинира съвременния мъжки стил с хибридни облекла в землисти тонове, вдъхновени от историческия природен резерват Oasi Zegna. Тъкаческото майсторство, качеството и иновациите са основата, на която креативният директор Алесандро Сартори преосмисля с нов дизайн класиките в мъжкия гардероб, като използва още по-устойчиви #UseTheEssisting материи, преработени за нов живот.

Открийте колекцията на Zegna онлайн на shop.mdl.bg тука в галерията можете да разгледате част от моделите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.