Мода : Новини14 ЮНИ 2017

La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански

Моделите са вдъхновени от 60-те, а в тях, разбира се, позира самата тя

Красивата Бианка Балти, муза на дуото Доменико Долче и Стефано Габана, стана поредният модел, който опитва късмета си в дизайнерското поприще. 

Балти създава лимитирана колекция бански костюми за онлайн магазина Yoox. А ако някой разбира от секси плажен стил, то това е Бианка! По-рано тази година читателите на мъжкото списание Sports Illustated избраха италианката за “Rookie of The Year” на култовия брой Swimsuit Issue. В него тя дебютира със спираща дъха фотосесия, позирайки в оскъдни бански костюми и макар да е на 32, пребори конкуренцията с лекота. 

За рекламната кампания към колекцията Бианка се снима в част от моделите, които създава за Yoox. Банските са класически, но с подчертана ретро кройка и вдъхновени от стила на 60-те години. Цели модели с изрязан гръб и предложения от две части с висока талия и райе перфектно се вписват в духа на “калифорнийската мечта”, която вдъхновява Бианка.

La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански

Любимите модели на Бианка са целите бански в райе. “Можеш да ги съчетаеш с чифт къси панталонки и да се разходиш за сладолед!” За самата колекция, моделът споделя: “Винаги съм била креативна и бунтарка като тийнейджърка. Реших да започна да шия дрехи, които бих продавала на пазара. А по-късно, като модел, имах възможността да нося толкова много красиви дрехи. Това ме вдъхнови да искам да създам собствен, качествен продукт.”

La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански La Dolce Vita: Бианка Балти пусна колекция бански

“Създадох тази колекция, вдъхновена от жените, които обичам, независимо от тяхната възраст и тип фигура. Моделите ми се предлагат в голямо разнообразие от размери и могат да се носят както от 14-годишната ми племенница или 60-годишната ми майка.”

Споменаването на “калифорнийската мечта” съвсем не е случайно. Един от ярките спомени на Бианка от детството й е песента “California Dreamin”, звучаща от касетофона на баща й в малкия й роден град Лоди, Италия. По-късно животът на модела я отвел в бленуваната Калифорния, където “мечтите могат да станат реалност”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.