Мода : Новини17 ЮНИ 2015

Кой е по-стилен: звездите или този 5-годишен сладур?

Запознайте се с новата Instagram сензация Александър Ян

Един 5-годишен стилен господин слага в малкия си джоб половината знаменитости от мъжки пол, които виждаме по червените килими. 

Малкият Александър Ян е най-новата Instagram сензация, в каквато се превръща благодарение на своята майка Изабела Томазек. Изабела облича сина си в дрехи, имитиращи визиите на звезди като Кание Уест и Бруно Марс, дизайнерите Карл Лагерфелд и Оливие Рустейн, а това моментално се превръща в истински хит в социалните мрежи. 
“Това беше моя идея,” казва тя пред Huffington Post. “Започнах да получавам коментари, че Александър прилича на Лени Кравиц и Бруно Марс, и се зачудих защо ли не изпробваме различни аутфити, вдъхновени от дизайнери или музиканти? Всичко започва със снимка: намирам някоя в Internet и след това създавам визията.”
Момченцето вече се изявява като модел, а всъщност Томазек създава акаунта, за да публикува в него снимки на различни тоалети, в които облича сина си. В момента тези, които са вдъхновени от знаменитости, се радват на най-голяма популярност, получавайки куп коментари и харесвания от потребителите. Вижте най-добрите визии на Александър!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.