Мода : Новини03 СЕПТЕМВРИ 2018

Киара Ферани и приказните й сватбени рокли

Най-влиятелната блогърка се омъжи този уикенд в Сицилия

Най-влиятелната блогърка Киара Ферани направи сватба за чудо и приказ този уикенд.

Още преди голямото събитие, то бе определено като „Италианската кралска сватба“. А всеки миг от приказното тържество можеше да бъде следено от 14-те милиона последователи на Киара в Instagram, благодарение на създадения за събитието хаштаг #TheFerragnez.

10 прекрасни есенни визии от блогъри, които не са Киара Ферани

31-годишната Киара се врече във вярност на 28-годишния музикант Федерико, по-известен като Fedez, в бутиковия хотел Dimora delle Balze близо до община Ното в Сицилия.

За церемонията булката бе избрала зашеметяваща рокля на Dior Couture. Горната част на тоалета бе изработена от фина дантела изплетена на една кука – като знак на уважение към традиционния занаят в южната част на Италия и Франция. За създаването на сватбената рокля на Ферани са били необходими 1600 часа ръчна работа и 400 метра плат.

8 правила на добрия стил от Киара Ферани

Специално за тържеството Киара избра нова рокля, отново дело на Dior Couture, съзадена само за нея от творческия директор на бранда Мария Грация Чиури. Тя се оказа също толкова специална като първата, тъй като върху нея бяха избродирани цитати от песните на любимия й Федерико.

За партито преди венчавката Ферани разнообрази стила и се спря на златиста къса рокля Prada, докато шаферките й бяха в дълги копринени рокли в розово на Alberta Ferretti.

Младоженецът бе не по-малко стилен. Той посрешна булката в костюм на Versace, докато петмесечения им син Леоне бе в черен костюм и риза с образа на лъвче и неговите инициали – също дело на Мария Грация Чиури.

В дома на Киара Ферани

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.