Мода : Новини18 АВГУСТ 2016

Кейти Пери със собствена колекция обувки

Моделите на поп дивата ще струват по-малко от $300

Очевидно любовта се отразява повече от добре на Кейти Пери и с всеки изминал ден тя става по-креативна. Поп дивата се похвали с новото си амплоа – дизайнер на обувки.

31-годишната ипълнителка обяви, че ще проектира колекция от обувки на висок ток, сандали и спортни обувки в партньорство с Global Brands Group.

The footwear equivalent of Baby, you're a firework

Обувките на Кейти ще са на съвсем достъпна цена, за разлика от тези на много нейни колежки. Модели на Риана например, възлизат на над $1000, докато тези на Пери ще се продават между $59 и $299. Те ще бъдат достъпни до всички хора по света, тъй като ще се предлагат не само в лъскави бутици, но и в големи универсални магазини, както и в сайтове. Колекцията ще бъде налична през февруари 2017.

How Katy does mules.

И докато всички са изненадани, че обувките ще струват по-малко от $300, то нека Пери е категорична, че те никак няма да са обикновени. И няма как да е иначе, след като тя ги е създала. От първите скици, излезли наяве, става ясно, че те ще бъдат с високи токчета, с каишки и закачливи детайли. Има дори модел, при който върха на обувките изглежда като предницата на лъскава червена кола.

Yep, that's a racecar pump

“Колекцията подчертава стила на Кейти с уникални, забележителни детайли в рамките на няколко отделни теми, които според нас ще резонират с потребностите на хората в цял свят”, категоричен е Джими Гейбриъл, президент на Global Brands Group.

Снимки: Global Brands Group

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.