Мода : Новини02 ЮНИ 2016

Кендал и Кайли Дженър пускат собствена колекция бански

Моделите са пъстри и спортни, предназначени за младите фенове на риалити звездите

Най-младите представителки на клана Кардашиян-Дженър продължават да развиват своята модна империя, прибавяйки линия бански костюми към колекцията, по която работят съвместно с Topshop. 

Колаборацията на Кендал и Кайли с марката за достъпна мода направи своя дебют по време на седмицата на модата в Ню Йорк в началото на годината и за момента изглежда, че е доста успешна. Младите фенове на риалити звездите сега ще могат да се сдобият и с бански костюми, които момичетата са създали заедно с Topshop. Благодарение на профилите им в Instagram вече добихме представа как точно ще изглеждат моделите.

Kylie Swimwear2

Kylie Swimwear

Kendall Swimwear

Моделите са подчертано спортни, но и много секси – нещо, което е характерно за стила на двете сестри. Кайли публикува няколко снимки с бански от две части в неоново жълто и надписи “Kendall+Kylie”, както и с модел в златисто, отличаващ се с няколко ленти. Кендал, от своя страна, засега зарадва феновете си само с една снимка, на която е с бял бански от две части, съчетан с верижка, спускаща се по гърба й.

Kylie Swimwear 4

Kylie Swimwear 3

“Вдъхновихме се от калифорнийските си корени,” казва Кендал за дизайните. “Всеки модел олицетворява плажния, летен дух на Лос Анджелис.”

“Независимо дали плувате, събирате тен или сърфирате, всеки от банските е създаден, за да можете да се забавлявате, докато сте облечени в него,” допълва и Кайли.

Kylie Swimwar 5

Kendall Swimwear 2
Кайли разкри, че със сестра й подготвят колекция бански още през април, когато пусна няколко снимки зад кулисите на рекламната фотосесия в своя Instagram и Snapchat. Линията ще влезе в продажба от 9-ти юни, като освен бански, в нея ще има и плажни аксесоари.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.