Мода : Новини06 ЮНИ 2016

Кара Делевин се съблече за добра кауза

Голото тяло на модела се превърна в платно за картини на защитени видове

Британската актриса и супермодел Кара Делевин никога не се е притеснявала да позира гола, но последната фотосесия, в която сваля дрехите, е доста по-различна. 

Кара влиза в ролята на лице на рекламната кампания на организацията I’m Not a Trophy (букв. “Не съм трофей”, бел.ред.), занимаваща се с правата на животните. Снимките целят да привлекат вниманието към проблемите със застрашените видове по целия свят и са заснети от френския артист Арно Елиас, който също така е основател на организацията.

cara naked (2)

cara naked (3)

Кадрите са черно-бели, а Кара е гола, като тялото й е използвано за платно, върху което са прожектирани различни картини на застрашени животински видове: слон, зебра, горила и леопард, както и лъв, допълващ татуировката на лъвска глава, красяща единия показалец на актрисата.

cara naked (5)
cara naked (6)

Делевин сподели снимка от фотосесията в своя Instagram, под която написа: “Толкова се гордея да бъда посланик на организацията @imnotatrophy/ Целим да повишим информираността за този злонамерен акт на колекциониране на трофеи и бракониерството на застрашени видове!”

cara naked (1)

cara naked (4)

С новата си кампания лошото момиче на модната сцена за пореден път доказва, че има добро сърце. Преди време Кара стана лице на сутиен, създаден от дизайнерката Стела МакКартни, подпомагащ борбата с рака на гърдата, а освен това беше и една от многото знаменитости, снимали се в рекламната фотосесия на дрехите, които Александър Уанг създаде за организацията Do Something. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.