Мода : Новини09 ЯНУАРИ 2015

Какво не знаете за Виктория Бекъм?

Защо не се усмихва и още любопитни неща, които тя сподели пред VOGUE

Какво бихте попитали Виктория Бекъм, ако някога я срещнете? Каква е любимата ѝ храна, кой е любимият ѝ град или защо не се усмихва?

VOGUE са се погрижили за всички нас, които харесват съпругата на Дейвид като дизайнер и модна икона, но надали някога ще имат възможността да си побъбрят с нея. В нов епизод от вече популярните им клипове “73 въпроса към…” модната библия гостува в бутика на Виктория в Лондон, където в рамките на 6 минути бившата Пош Спайс е подложена буквално на кръстосан разпит с въпроси от всякакво естество. 
Дизайнерката, която понякога може да ни се струва доста студена и сериозна, заради факта, че наистина никога не се усмихва на снимки, всъщност изглежда като много приятна компания за разговор. Пред списанието тя споделя, че първото нещо, което прави сутрин, е да се погрижи за децата си, а най-трудната ѝ задача е да ги накара да спрат да играят футбол вкъщи. Предполагаме това е семейна черта. 
Бекъм е откровена и за отношенията със съпруга си, на няколко пъти подчертавайки, че перфектната вечер за нея е да си останат вкъщи, а ако може да излезе на среща с когото си пожелае, тя би избрала него. Освен това вярва в любовта от пръв поглед, а нещото, което я накарало да се влюби в Дейвид е… ами, очевидно е! 

Вижте видеото за още забавни и любопитни факти, които британската дизайнерка споделя за себе си!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.