Мода : Новини24 ЮЛИ 2015

Какво мислят мъжете за дамското бельо?

Нова анкета разкрива в какво предпочитат да виждат половинката си

Мъжете харесват повдигащи сутиени и прашки – факт!

Разбира се, всяка дама има своите предпочитания и изборът на пазара е толкова голям, че повечето от нас рядко биха се съобразили с мнението на половинката си, освен ако не става дума за специален повод. Въпреки това е много интересно да разберем какво точно мислят мъжете за сутиените без презрамки, спортните сутиени, боксерките, бикините и останалите най-популярни видове дамско бельо. 
Именно затова от Huffington Post и популярният мъжки сайт AskMen.com провеждат анкета, в която се включват над 2700 потребителя от силния пол и споделят своите предпочитания за това в какво бельо им харесва да виждат приятелките или съпругите си. 
Какво мислят мъжете за дамското бельо?
Изненадва ли се някой от това, че мнозинството от мъжете харесва повдигащи сутиени? Ние не. 31% от господата, дали своя глас в анкетата, са заявили, че харесват ефекта на това бельо върху женското тяло. Секси сутиените тип “bralette”, често направени от дантела или друга прозрачна материя, които много жени предпочитат напоследък, заемат второто място. Най-непопулярни сред силния пол са сутиените без презрамки (и сред нас също) и спортните сутиени, като за вторите също сме съгласни. Те имат своето важно приложение и то не се отнася нито за ежедневието, нито за спалнята. 
Какво мислят мъжете за дамското бельо?
Господата, които са избрали друг тип сутиен, а не повдигащ в първата част на анкетата, имат противоречиво мнение за него. Докато 49% от всички участници харесват ефекта му (дори да не е реален), 31% нямат ясно изразени чувства към него, докато 12% не го харесват, защото създава заблуда. 8% не биха могли да изразят мнение, вероятно защото не знаят какво точно прави. 
Какво мислят мъжете за дамското бельо?
Относно бельото, тук мъжете са по-категорични. 38% от всички потребители на AskMen.com харесват силно изрязаните прашки, а 34% – изрязаните боксерки. Класическите бикини също не са забравени, но те печелят само 15% от общата симпатия на силния пол. 4% нямат никакви предпочитания за това в какво бельо ще виждат половинката си, а други 4% предпочитат да я виждат без бельо. 
Изненадаха ли ви резултатите?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.