Мода : Новини19 ДЕКЕМВРИ 2022

Кои са IT момичетата на 2022 г.?

От Лила Мос до Джулия Фокс, минавайки през Серина Уилямс и Бионсе, ето ги най-влиятелните IT дами на 2022 г.

Стилът им е единствен по рода си. Техните тоалети карат тенденциите да се разпространяват за секунди, а дрехите, които носят, се търсят на мига. Те са влиятелни лица, стилисти, модни момичета, създатели на съдържание и поп звезди… Ето ги най-влиятелните IT момичета на 2022 г.

Джулия Фокс

Няма съмнение, че 2022  бе годината на Джулия Фокс. Американската актриса, художник, модел и режисьор бързо се превърна в интернет сензация със своите вирусни мемета и дръзки визии тип „Направи си сам“.

Джулия Фокс

Истинска модна муза в TikTok и Instagram, звездата стартира многобройни уроци, в които обяснява как можем да преработваме дрехите си в супер модерна и нова модна перспектива. Джулия Фокс успя да дефилира и за няколко големи имена през годината, а междувременно винаги се намира на първите редове на модните ревюта.

Айви Гети

Наследница на петролен магнат и внучка на филантропа Ан Гети, Айви е превъплъщение на IT момиче в традиционния смисъл. Чувството й за стил е за пример. Един от най-отличителните й модни моменти през годината бе на Met Gala 2022, където тя носеше зашеметяваща рокля, изработена по поръчка от Oscar de la Renta.

Айви Гети

Светска личност, модел, отскоро и булка, изглежда, че активите й възлизат на 5 милиарда долара. Интересно е да вметнем, че Айви Гети е последната потомка на т.нар. „прокълната“ династия, защото всички членове биват жертви на различни трагедии, които за съжаление елиминират наследниците един по един.

Наоми Байдън

Който твърди, че политиката и модата не могат да вървят ръка за ръка, не познава Наоми Байдън. Най-голямата внучка на президента на САЩ – Джо Байдън се превърна в любимка на модния свят. Тя е истинска муза на стила и съвсем скоро организира една от най-големите сватби на годината, облечена в рокля по поръчка на Ralph Lauren.

Наоми Байдън

Въпреки че предпочита да държи живота си далеч от светлините на прожекторите, се радваме, че ставаме свидетели на безпогрешно красивия й стил.

Лила Мос

Тя изглежда като малко момиченце, но не трябва да подценяваме таланта й. Дъщерята на легендарния супермодел Кейт Мос, тръгва по стъпките на майка си от ранна детска възраст. Младият модел дефилира за марки като Tommy Hilfiger, Fendi, Versace, Richard Quinn и Coperni. Тази година Лила се появи за първи път на Met Gala 2022, където блесна в прекрасна рокля на Burberry, украсена с диаманти.

Лила Мос

Лурдес Леон

Тя е дъщеря на Мадона, но Лурдес преследва кариера на модел, вместо да върви по музикалните стъпки на майка си. Тя вече си сътрудничи с различни марки като Burberry, Mugler, Swarovski, Versace, Savage x Fenty и Marine Serre.

Лурдес Леон

Бела Хадид

Бела Хадид бе номинирана за модел на годината на Британските модни награди за 2022 г. Според годишния доклад на Lyst тя е модната знаменитост на 2022 г., както и главен герой на модното шоу на Coperni пролет/лято 2023 г.

Бела Хадид

Бела Хадид

Лени Клум

Не трябва да позволяваме на нейната млада възраст да ни заблуди. Лени бързо се превръща в изгряваща звезда в света на модата. Дъщерята на емблематичния супермодел Хайди Клум работи усилено, за да изгради блестяща кариера на модел.

Лени Клум

Флорънс Пю

Според списъка на New York Times за най-стилните и влиятелни хора за 2022 г., британската актриса Флорънс Пю е истинско IT момиче. От Филмовия фестивал във Венеция с роклята на Valentino Couture през появата на червения килим заедно с баба Пат до лошите слухове, които се носиха от снимачната площадка на „Don’t Worry Darling“, Флорънс е истинска звездна сензация.

Флорънс Пю

ВИЖТЕ ОЩЕ: Да кажем сбогом на Barbiecore модата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.