Мода : Новини11 ЮНИ 2015

Изненада! Кейти Пери е новото лице на Moschino

Певицата е изборът на Джеръми Скот за есенната кампания

Surprise, surprise! Новото лице на Moschino е не кой да е, а поп певицата Кейти Пери. 

И като казваме изненада, всъщност имаме предвид, че никак не сме изненадани. Беше просто въпрос на време Пери да поеме ролята на амбасадор за бранда, а гледайки есенната колекция за 2015, в чиято кампания всъщност ще участва, можем да мислим единствено за нея. Или за друга нейна колежка с такъв еклектичен стил. 

Приятелството между певицата и креативния директтор на бранда Джеръми Скот датира от доста време, но след като ги видяхме заедно на тазгодишната Met Gala (на която Пери беше в негова рокля) бяхме повече от сигурни, че колаборация между двамата се задава. Откакто Скот е начело на Moschino, неговата философия драстично промени както облика на колекциите, така и звездните почитатели на бранда. В момента сред тях се нареждат звезди като Майли Сайръс, Мадона и Рита Ора, които, точно като Пери, са известни със своите смели модни решения. 
Изненада! Кейти Пери е новото лице на Moschino
Първата снимка от есенната кампания, с участието на Кейти, беше публикувана в официалния Instagram профил на марката. Кадърът е дело на фотографското дуо Inez and Vinoodh, а на него виждаме Пери, облечена в златно бюстие, черна пола и яке от деним, с един куп златисти аксесоари. Както можете да се досетите, дрехите са част от есенната колекция на Moschino, която Скот представи тази пролет, и която е силно повлияна от 80-те години. Освен това Кейти е със своята перука в стил Крис Дженър. 

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.