Мода : Новини14 НОЕМВРИ 2013

Изабел Маран за H&M: “Аз съм дизайнер, който обича предизвикателствата!”

Колекцията ще се продава от 14-ти ноември

В последно време всички говорят за колаборацията между френската дизайнерка Изабел Маран и шведския бранд H&M. 

Остават само два дни до пускането на колекцията в магазините в цял свят, включително и в България. В нея ще видим нов прочит на едни от най-известните модели на Маран, а самата дизайнерка е изключително горда с работата си по нея. 
„Работихме усилено върху тази колекция цели шест месеца и е вълнуващо най-накрая готовите дрехи да се появят в магазините. Това ще се случи едновременно в цял свят и аз съм още по-развълнувана. Колекцията включва истински облекла с характер. Положих много усилия, за да я създам и се надявам, че клиентите на H&M ще я харесат,“ казва тя. 
Маран става известна с оригиналното съчетание на висша мода, рок-шик и бохо елементи, които описват всяка от нейните колекции. Тя черпи вдъхновение от стила на парижанките и по уникален начин го пресъздава в своите облекла. Затова никак не е чудно, че H&M, които са известни със своите колаборации с големи дизайнери, тази година се спряха именно на нея. 
„Целият проект бе пропит от изключителен ентусиазъм, защото с екипа на H&M споделяме еднаква неподправена страст към модата. Бе доста вълнуващо да изляза извън своята зона на комфорт и да опитам нещо ново – в този случай да разработя компактна колекция в голям мащаб за много клиенти на демократични цени. Като дизайнер, който обича предизвикателствата, но се стреми да облича хората в тяхното ежедневие, не бих могла да искам нещо по-добро.“ 

Колекцията ще се продава в магазините на H&M от 14-ти ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.