Мода : Новини28 АПРИЛ 2020

Хейли Болдуин и Джейтън Смит в розовия свят на Levi’s

Кампанията ни пренася в една различна по-красива реалност

Хейли Бийбър-Болдуин и Джейдън Смит позират в кампанията на Levi’s, която сякаш е снимана в един по-различен и по-хубав свят.

Кампанията на марката е била създадена за фестивала Коачела, който тази година се наложи да бъде отменен, заради коронавируса.

Въпреки това от марката са решили да споделят кадрите от фотосесията, с надеждата това да повдигне настроението на потребителите им.

“Младите хора са много силно засегнати от тази криза. Освен че не могат да се насладят на важните и значимите за живота моменти като завършването им, те трябва да излязат в новия свят, който е изпълнен с несигурности, знаейки че плановете им за бъдещето може да се провалят изцяло”, коментират от марката. “И въпреки това вярваме, че оптимизмът ще им помогне да продължат напред.”

И точно с това настроение ни обсипват кадрите на Хейли и Джейдън. Двамата позират сред свежите нюанси на розовото, жълтото и синьото. Дрехите, които носят, обаче никак не са с типичните за Коачела брокатени и ярки елементи. Напротив, те са със свободни силуети и нежни принтове на цветя и палми, а сред тях се прокрадват и няколко модела от класически деним.

Снимките оставихме в галерията, надяваме се те да ви вдъхновят положително с точно това цветно настроение, което всеки кадър носи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.