Street Style вдъхновения от звездите

Тази седмица страхотните визии от улицата триумфират в нашата класация

Съпругата на Матю Маконъхи за пореден път е неотразима. Не само че обожаваме елегантната рокля в кремаво, която подчертава извивките й, но и обожаваме брюнетката с тези къдрици.

Признаваме, че стилът на изпълнителката в повечето случаи ни оставя раздвоени, но този минималистичен сет от разкроен панталон и впито бюстие ни очарова.

Ако търсите отговор на въпроса как се носи черно през лятото, Лили ще ви го даде. Ангелът на VS залага на ефирна прозрачна риза, стилен панталон и обувки на ток в животински мотив, придаващи доза настроение.

Деним forever! Хейли е от момичетата, чийто стил следим с голям интерес, а този гащеризон, комбиниран със сандали в синьо на ток, без съмнение е една от най-добрите й визии.

Тези рокли в ретро стил и етикет Gucci могат да бъдат трудни за комбиниране, но Марго се е справила с лекота - визията й е достатъчно модерна, за да отговаря на излъчването на млада звезда като нея.

Задължителното за този сезон бомбър яке присъства в гардероба и на Делевин, която го съчетава с една от любимите си тениски с щампа и черни скини дънки.

Момичето на Hillfiger в тоалет на Hillfiger - Джиджи бори жегата в Ню Йорк със сет от блейзър и панталон на райе, плюс къс бял топ.

Как Лили Олдридж, Джиджи Хадид и Марго Роби борят високите температури в града, успявайки междувременно да останат все така стилни? 

Отговорът на този въпрос откриваме в традиционната ни неделна класация с най-добрите звездни визии от изминалата седмица. Момичетата ни дават урок по красива градска мода, а ние си вземаме идеи за следващото ни излизане за по питие.

Вижте тоалетите им, заслужават си! (Снимки: Profimedia, Press)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.