Мода : Новини17 СЕПТЕМВРИ 2015

Ето го дизайнерският дебют на Риана за Puma

Вижте и първата кампания с участието на певицата

Преди известно време ви съобщихме, че от Puma наеха Риана за нов креативен директор на спортния бранд, а сега първата кампания и дизайнерският дебют на певицата вече са факт.

Още с излизането на новината нямахме съмнения, че Рири ще се изяви и като рекламно лице на своите модели. Барбадоската перла в момента е по-заета с модните си и бюти изяви, отколкото с музика, а работата ѝ за Puma е поредният ангажимент, с който се е нагърбила през тази година. В допълнение към нея само преди седмици тя лансира своя аромат RiRi, позира за есенното издание на списанието на модна къща Dior (на която също е лице) и обяви, че ще пусне и своя линия козметика. И това ако не е мултифункционална звезда!
Дългоочакваният ѝ дебют за Puma екзалтира феновете ѝ до такава степен, че първият модел маратонки, създаден от певицата, се изкупи за три часа. Риана първа пусна снимка на обувките в своя Instagram, последвана от рекламен кадър, в който участва самата тя. 
Ето го дизайнерският дебют на Риана за Puma
Ето го дизайнерският дебют на Риана за Puma
Маратонките Fenti, наречени на фамилното име на певицата, са вдъхновени от класическите велурени спортни обувки на Puma, но притежават по-дебела подметка. Решени в черно и бяло, те са перфектно допълнение дори към по-елегантни тоалети, както напоследък повелява тенденцията. Лично ние се изненадахме от изчистения дизайн на Fenti, имайки предвид еклектичния стил на самата певица, но явно вкусът ѝ към спортните обувки е по-различен. 
По-любопитен е рекламният кадър към маратонките. На него Риана позира в компанията на Травис Скот, с който таблоидите я свързват напоследък. Все още няма официално потвърждение, че Риана и Скот са заедно, но гледайки снимката, дело на фотографа Том Мунро, можем да кажем, че определено си отиват. 
Миналата седмица от Puma пуснаха и първия си рекламен клип с участие на певицата. Той също е решен в черно и бяло, и е съставен основно от близки кадри на Рири. Докато върху тялото ѝ се прожектират космически пейзажи, тя демонстрира спортно облекло и говори за своята мотивация за тренировки. Накрая зазвучава последния ѝ хит “Bitch Better Have My Money”. Ето видеото!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.