Мода : Новини04 АПРИЛ 2016

Ето ги маратонките Puma “Fierce”, вдъхновени от Кайли Дженър

Спортните обувки ще се предлагат в четири различни цвята

Малко след като обявиха, че риалити звездата и тийн идол Кайли Дженър е новото им лице, от Puma пуснаха за продажба най-новия си модел с името “Fiеrce”, в чиято кампания за пръв път видяхме старлетката. 

От марката публикуваха две нови рекламни снимки от фотосесията с участието на Кайли, а самата звезда побърза да сподели с милионите си фенове в Instagram, че вече могат да си купят маратонките. Моделът всъщност е хибрид между маратонка и ботуш, и няма никакви връзки, което го прави много подходящ за младите потребители. От Puma обещават, че обувките са много леки и идеални за тренировки, осигурявайки свобода на движението.

Kylie Puma Fierce 2

Kylie Puma Fierce 4

Kylie Puma Fierce 5

Разбира се, удобството е само едно от нещата, които потребителите ще търсят в маратонките, които се продават на цена от 90 долара. Дизайнът тук е от особена важност, като от спортният гигант са се погрижили да предложат доза разнообразие на потребителите, пускайки обувките в четири различни цветови комбинации: бяло и черно, червено с бяла подметка, сиво със сребърно и бяло, и чисто черно.

Kylie Puma Fierce 3

Дженър, която доказа, че името й продава повече от добре, публикува в социалната мрежа кадър, на който носи червените маратонки и сподели, че те са любимият й вариант. Остава да видим дали обувките ще се продават така добре, както линията й червила Kylie Lip Kit, които свършват за секунди.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.