Мода : Новини03 АПРИЛ 2014

Еф Еф Груп България откри първия Nike New Concept Store у нас

Част от световната верига нови концептуални магазини на бранда

Nike Only Store, първият магазин, част от новата верига концептуални магазини на марката, беше открит в Serdika Center. 

Феновете на спортното облекло ще могат да намерят разнообразни модели дрехи, обувки и аксесоари от последните колекции на бранда, като особен фокус пада върху дамските предложения. 

Продуктовата серия включва богат набор от най-новите модели обувки за бягане, облекло и екипи, разработени в съответствие с ангажимента на Nike за по-високи спортни постижения и по-ниско въздействие на производството върху околната среда.

Хитовите модели Nike Lunar Flyknit, разработени по технологията Nike Flyknit специално за бегачи, също ще могат да бъдат намерени в магазина. Те предлагат изключителна лекота, здравина и невероятна стабилност, като обединяват много здрава и ултра-лека Nike Flyknit горна част и супер меко и гъвкаво Nike Lunarlon ходило.
Еф Еф Груп България откри първия Nike New Concept Store у нас
Новата концепция магазини се реализира в целия свят и се фокусира основно върху представянето на отделни продуктови категории, предлага артикули, изработени по последните спортни технологии, с инвестиции в екологично производство. През последните няколко години, Nike пусна подобни проекти в девет града в САЩ, Лондон, Стокхолм, Москва, Букурещ, Атина и други градове по света. Реконструкцията на магазините Nike в цял свят е инспирирана от идеята за смесване на изкуство, технологични постижения и спорт. 
“Решението на ЕФ ЕФ Груп да инвестира в модернизацията на магазините на Nike в България стана напълно естествено, след анализиране на потенциала, бизнес резултатите и развитието на търговските центърове. Новият Nike магазин ще бъде различен от другите магазини. Този тип концептуални магазини предлагат на клиентите не само да закупуват спортни стоки, но и да станат част от един истински спортен клуб, притегателен център за всички онези, които споделят идеята за здравословен начин на живот.” сподели г-н Михалис Катсибирис, управител на ЕФ ЕФ Груп България.

Маратонки за бягане от следващо поколение – Nike Air Max
Превърнете тренировките си в навик

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.