Мода : Новини11 АВГУСТ 2021

Дженифър Лопес: “Модата трябва да е продължение на характера ни”

За да се обличаме стилно и да носим дрехите с увереност, трябва да изберем моделите, които подчертават истинската ни същност – смята твърдо Джей Ло

Актрисата и певица се насочва към есента с моделите от последната кампания на Coach.

В интервю за американското издание на списание Elle Дженифър Лопес разкрива какво значи за нея есенният стил, кои са й любимите модели от марката, чието лице е тя за поредна кампания, и как се надява да прекара времето си през есента.

“Докато растях в Ню Йорк, есента винаги беше специалното време, когато листата се променят и всеки можеше да се почувства фокусиран отново след летните месеци”, припомня си детството Джей Ло.

Дженифър Лопес: "Модата трябва да е продължение на характера ни"

Днес гледаме на този сезон като на един от най-стилните, когато цветовата палитра се насочва към неутралните, както и емоционалните тъмни багри, а повечето пластове дрехи, които носим, ни позволяват да експериментираме с тоалетите. Тази година Дженифър е планирала да изгради гардероба си около новия си любим модел за есента – сиво вълнено палто в макси размер от Coach.

“За мен модата трябва да е продължение на личността ни, затова трябва да се погрижим да носим неща, които ни носят щастие”, споделя Лопес.

Дженифър Лопес: "Модата трябва да е продължение на характера ни"

Истинското щастие за нея обаче се крие в моментите, прекарани с близките. Напоследък тя отделя голяма част от дните си в срещи и почивки със своя нов-не-съвсем-нов партньор Бен Афлек.

Близки на двойката споделят, че двамата се наслаждават на времето заедно, като се опитват да си набавят максимално много от него сега, преди да започнат проектите през есента, които ще ги принудят да бъдат далеч един от друг.

Бен Афлек и неговата дама в бяло

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.