Мода : Новини28 МАЙ 2019

Джамбатиста Вали: В модата най-важни са позитивните емоции

Дизайнерът, роден в Рим и избрал Париж за свой дом, говори за колаборацията си с H&M, от която всички дрехи ще бъдат пуснати в продажба през ноември

Джамбатиста Вали е поредният дизайнер на висша мода, който създава модели за H&M. Цялата съвместна колекция ще бъде в магазините през ноември.

Оказва се, че розовата тюлена рокля на Кендал Дженър от галата amfAR е именно модел от предстоящата колекция. За колаборацията с шведската марка за бърза мода Вали казва, че тюлените рокли са “предястие”, а цялата колекция ще предложи усещане за флуидност между дамска и мъжка мода.

“Клиентите ще могат да интерпретират тази колекция както пожелаят”, казва дизайнерът, който от години твори в Париж, макар да е роден в Рим.

Приех този проект, защото усещах, че е дошъл моментът да споделя визията си с нова аудитория. Предлагам стил, а не мода, нещо с по-дълбок смисъл и по-дълъг живот. В колекцията няма да има неща, които да искаш да изхвърлиш след един сезон.

35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

Джамбатиста Вали: В модата най-важни са позитивните емоции

Обикновено жените са тези, които заемат неща от мъжкия гардероб, затова си помислих, че сега и мъжете могат да се вдъхновят за стила си от дамския гардероб. Например флоралните и животинските принтове и пайетите. 

Моят стил е непреходен, защото съчетава миналото с настоящето. Той няма възраст, защото представлява ефилософия без граници. Той е флуиден, спонтанен, свободен и абсолютно несъзнателен. А сега вече няма дори пол.

Забавлявайте се и правете всичко със страст. Модата трябва да носи положителни емоции.

Модерни пролетни комбинации от блогърите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.