Мода : Новини14 МАЙ 2016

Дневник на пътешественичката: Карли Клос за Marella

Моделът е лицето на пролетно-лятната кампания, носеща в себе си духа на модерния номад

Женствена, спонтанна, чувствена, свежа и импулсивна – такава е жената на Marella, в чиято роля този сезон влиза божествената Карли Клос. 

Супермоделът и бивш ангел на Victoria’s Secret притежава всяко едно от тези качества, а и много повече. Работата й непрекъснато я отвежда до всички краища на света, а животът й е едно неспиращо приключение, в което тя се впуска без капка колебание.

karlie kloss for marella (1)

Новата колекция на Marella празнува пролетта и лятото без да изпада в баналности. Дрехите носят лекота, виталност и енергия, също като сезона, за който са предназначени, без да губят практичността и функционалността, присъщи за бранда. Те са направени за градската пътешественичка – жена, която избира да пътува не само като начин за бягство от реалността, но и като опит и разнообразяване на ежедневния си живот. Облеклата са с етно десени, оранжевото, присъщо за екзотични подправки, носи цвят на иначе черно-белите принтове.

karlie kloss for marella (2)

karlie kloss for marella (3)

Всичко е подвластно на стилистиката на 70-те, но денимът внася екзотична нотка. Силуетите призовават към пътешествие: сака тип кимоно върху блузи със семпли кройки се комбинират с флуидни панталони и макси елеци, създавайки нова визия на костюма в неутрални нюанси, лек като бамбук.

karlie kloss for marella (4)

karlie kloss for marella (5)

Пътешествениците обичат да мечтаят и тяхното романтично настроение е илюстрирано в колекцията по перфектен начин с дантелени рокли и тюлени поли с миди дължина, съчетани с дрехи със спортно звучене като парката. По необичаен начин се наслояват различни десени: точки и райе, ситни и едри, върху памук или коприна, върху плетива или шлифери. С наближаването на летните жеги, морският стил придобива нов облик, райетата триумфират в нови оригинални комбинации от синьо. Цветята разцъфват по дрехите, а цветовете стават по меки: сиво, слонова кост и бамбук върху роклята-риза, макси полата и нежния копринен топ.  Седемдесетте продължават да се усещат силно в гащеризоните и роклите „прегърни ме“, но парти визиите са повлияни от 60-те с разкроени рокли от жакард, брюкселска дантела и жоржет в цветовете на сорбе: анасон, лимонова сметана, розов грейфрут, лайм и малина.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.