Мода : Новини18 НОЕМВРИ 2014

Дизайнерът Жил Декон с мулти-сетивна колекция за машинно пране

Работата му е вдъхновена от партньорството с Ariel и Lenor

Най-новият етап от партньорството между P&G Fabric Care и глобалният моден консултант на марката Жил Декон е мотивиран от последната иновация на P&G в грижата за дрехите.

На 13 ноември 2014 г, по време на втората годишна среща P&G Future Fabrics, глобалният моден консултант на марката Жил Декон, разкри ексклузивно най-новите си модели за машинно пране, част от колекцията ‘Dress for Yes’ за Lenor и специално създадена колекция за Ariel.

Декон споделя: „След година работа с P&G Fabric Care ясно виждам напредъка им в грижата за дрехите. Прекарах известно време с талантливия екип в центъра за иновации в Брюксел и станах свидетел на постиженията му. Вдъхнови ме това, което Ariel и Lenor могат да направят, за да запазят дрехите красиви за дълго време. 

Дизайнерът Жил Декон с мулти-сетивна колекция за машинно пране

За тази нова колекция бях вдъхновен от макро-тенденцията на мулти-сетивната мода и тъкани. Фактът, че Ariel и Lenor имат способността да запазват и защитават тоалетите, ме вдъхнови да създам модели, които показват на практика най-доброто от всяка марка. За Ariel най-важно бе да запазя първото впечатление, цветовете, самочувствието и въздействието. За Lenor се фокусирах върху това дам на хората самочувствието да носят даден тоалет цял ден и вечер да се чувстват в него толкова добре, колкото и сутрин.“

P&G Future Fabrics обединява водещи експерти в света на модата и тъканите в един уникален празник за сетивата.

P&G Fabric Care разкрива ексклузивно как се развива, за да посрещне мулти-сетивните тенденции и предизвикателството да поддържа дрехите на потребителите красиви за по-дълго. Тазгодишната среща се провежда в оживения Берлин, където P&G Future Fabrics обединява в едно мода, тъкани и психология, за да разкрие как нашите несъзнателни решения оказват влияние върху възприятието ни за дрехите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.