Деветте правила на стила на Блейк Лайвли

Няма такова нещо като прекалено много цвят! 

Малко жени могат да изглеждат еднакво добре в тоалет на Chanel и обикновена флорална рокля, създадена от тях самите. Разбира се, Блейк Лайвли е една от тях. 

Актрисата, която наскоро опита късмета си и като дизайнер в колаборации с достъпни дрехи за собствения ѝ сайт Preserve, от дълго време се нарежда на челно място в списъка ни с млади модни икони. Дори докато беше бременна с дъщеря си Джеймс, Блейк нямаше никаква конкуренция на червения килим, а ежедневните ѝ визии са нещо, от което непрекъснато се вдъхновяваме и ние самите. 
Известна с факта, че не ползва услугите на стилист, а избира дори тоалетите си за бляскавите премиери и фестивала в Кан сама, Лайвли обича модата не по-малко от киното. Едно от нейните основни правила гласи: “Стилът е начин да покажеш на хората кой си днес”. Кои са останалите, ще откриете в галерията!
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.