Мода : Новини05 АПРИЛ 2016

Деликатни бижута за пролетта, демонстрирани от Оливия Палермо

Съпругът на стилната звезда заснема последната й рекламна кампания

И този сезон обемните бижута остъпват мястото си на нежни колиета, гривни и пръстени, даващи безброй възможности за комбинации и напластяване. 

Точно такива са предложенията на луксозния лейбъл Piaget, в чиято рекламна кампания за пролет 2016 блести фешънистата Оливия Палермо. Блондинката ни дава красиви идеи за това как точно да носим деликатните бижута, като сама влиза в ролята на стилист за фотосесията. Фотограф пък е съпругът на Палермо Йоханес Хюбл, който дълги години се изявява като модел.
palermo piaget (1)

palermo piaget (3)

На снимките Оливия демонстрира, че бижутата от този тип могат да се носят както в ежедневието, така и за по-специален случай. В един от кадрите тя е облечена с класическа бяла риза, в друг е типичното рок-шик момиче, издокарана във визия изцяло в черно, с кожен панталон и блуза с прорези. Накрая я виждаме и в любимия й прокъсан деним, с топ с ресни и спортно сако.

palermo piaget (2)

palermo piaget (4)

“Любовта ми към бижутата започна от много рано. Спомням си как гледах майка ми и леля ми да се приготвят за излизане, и двете притежаваха красиви старинни колекции. Освен това обожавах да посещавам битпазари и търгове, където се наслаждавах на прекрасни винтидж находки.”

Палермо е поредното известно име, което от Piaget привличат за свое лице. Номинираната за “Оскар” актриса Джесика Частейн също позира в техни кампании.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.