Мода : Новини31 МАРТ 2016

Christian Louboutin създаде балетни пантофки за всяко момиче

Моделът с красивото име “Solasofia” е стилен, но и много удобен

Свикнали сме да свързваме дизайните на Christian Louboutin със стилето модели като “So Kate” и “Pigalle”, които знаменитостите обожават, но този път в мечтания ни списък за пазаруване попадат обувки с подписа на дизайнера, нямащи нищо общо с убийствено високи токчета. 

Новият модел на модната къща представлява красиви и леко заострени балетни пантофки, носещи името “Solasofia”. Украсени с кокетна малка панделка, те са най-новото допълнение към колекцията “Nudes”, съдържаща разнообразна селекция от предложения в телесни нюанси. И като казваме телесни, имаме предвид такива, които пасват на всеки цвят на кожата.

loubouitin nudes 2

loubouitin nudes 3

Още по-интересното е, че макар на пръв поглед да изглежда, че пантофките са направени от обикновена кожа, те всъщност са изработени от нов вид обработена кожа от вида напа, с матирана текстура.

Балерините в телесен цвят съчетават в себе си удобството на ниските обувки и основната функция на “nude” нюансите – да създадат илюзията за по-дълги и стройни крака. Моделът “Solasofia” идва на цена от 595 долара и макар парите да не са никак малко, убедени сме, че тази пролет ще го видим върху краката на куп фешънисти и млади модни икони от шоубизнеса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.