Чантата, в която звездите се влюбиха

Хитовият модел е дело на близначките Олсън

Създадена от звездите и предназначена за звездите – чантата, носеща името Cynnie се превърна в истински хит сред холивудските фешънисти, а самата тя е дело на близначките Олсън!

Моделът е част от колекцията от другия лейбъл на Мери-Кейт и Ашли Elizabeth & James. Освен The Row, сестрите създават тази своя по-младежка линия и я кръщават на по-малките си брат и сестра Джеймс и Елизабет (която също е актриса). С толкова много звездни връзки никак не се изненадваме от факта, че Elizabeth & James бързо се превърна в любима марка на Ашли Бенсън, Джиджи Хадид и Рийз Уидърспуун, а именно чантата Cynnie напоследък можем да видим в ръката на почти всяка известна дама, някога успяла да ни впечатли със стила си. 

Чантата, в която звездите се влюбиха
Рийз Уидърспуун е избрала вариант в жълто, който съчетава с романтична рокля с флорален принт в синьо, бели сандали на ток и шапка федора.
Дизайнът на чантата впечатлява основно със своята универсалност – тя може да се носи като ръчна чанта, с дълга дръжка през тялото и дори като раница! По този начин всяка нейна притежателка има възможността да я съчетае по уникален начин с останалите неща в гардероба си, гарантирайки си, че чантата ще придаде женственост на всяка визия. 
Чантата, в която звездите се влюбиха
Лорън Конрад е заложила на класически модел в черно, който е неизменен съюзник в ежедневието на всяка жена. Лорън я съчетава със слим панталон в черно, пантофи с богата украса в златисто и риза от светъл деним. 

Cynnie се предлага в класически цветове, цветен блок, в животински принт и интересни десени, което пък е още една причина моделът да придобие такава популярност. Чантата се съчетава еднакво добре с минималистични комбинации, лежерни бохемски визии и дори спортен клин и кецове. 
Чантата, в която звездите се влюбиха
Дженифър Лорънс е небрежно-елегантна с панталони от деним, широка блуза в сиво и федора, а чантата Cynnie е акцент в нейното облекло. 
Чантата, в която звездите се влюбиха
Тази година близначките Олсън получиха отличие на годишните модни награди CFDA Fashion Awards, а ако трябва да съдим по звездните им почитатели, които не спират да се увеличават, известните сестри очевидно са на прав път в своите модни подвизи. 
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.