Мода : Новини12 ОКТОМВРИ 2016

Бижутата с характер на THOMAS SABO

Неповторими аксесоари за вас и вашата половинка, които можете да персонализирате

Бижутата винаги са предпочитан подарък за различните поводи, но има начин да направите гривната и колието още една идея по-специални.

С предложенията на THOMAS SABO, една от водещите световни марки за бижута от злато, стерлингово сребро, часовници и аксесоари, вече можете да изненадате любимия човек с бижу, персонализирано специално за него. Брандът предлага огромно разнообразие от колекции, подходящи за всеки стил и вкус. 

thomas sabo 1

thomas sabo 2

Линията “Love Bridge” позволява да запечатате вашето послание във времето, благодарение на моментното безплатно гравиране. Голямото разнообразие от гривни и колиета от стерлингово сребро с изчистена визия или с покритие от жълто и розово злато задоволяват всякакви предпочитания. Бижутата са с минималистичен и класически дизайн, което позволява и доза творчество при комбинирането им. Така например можете да съчетаете няколко колиета от различен тип метал или да допълните деликатното колие с гривна, също персонализирана с надпис. Пръстените пък са идеален избор за двойки, които избират да украсят вътрешността им със значим цитат, дата или нещо друго, което непрекъснато да им напомня един за друг.

thomas sabo 4

thomas sabo 34

Колиетата, пръстените и гривните от линията “Karma Beads” отварят сетивата ви за красивата част на сивото ежедневние. Те ще ви заредят с положителна енергия, оптимизъм и позитивна нагласа към личната карма по пътя на живота.

Всички колекции, сред които Glam & Soul, Rebel At Heart, Love Bridge, Karma Beads и Club Charm може да видите на официалния сайт на THOMAS SABO,  Актуална информация за марката и ежемесечните промоционални активности може да следите тук. Бутикът на THOMAS SABO може да откриете в Mall of Sofia, бул. “Ал.Стамболийски 101”, ет. партер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.