Мода : Новини01 АПРИЛ 2016

Бионсе пусна колекция спортни дрехи

Новата модна на певицата носи името на дъщеря й Блу Айви

Докато почитателите на Бионсе са в очакване на новия й албум “Formation”, певицата изненада всички, пускайки на пазара колекция спортни дрехи, носеща името Ivy Park на нейната дъщеря Блу Айви. 

Макар досега певицата да е участвала в различни модни колаборации (като тази с шведския бранд H&M), сега изпълнителката навлиза в индустрията със своя собствена марка, създадена в партньорство с Topshop, която ще се продава в магазините на гитанта, както и онлайн в Net-A-Porter и Nordstrom. Това я прави достъпна в над 50 държави в целия свят.

Beyonce Ivy Park 1

Beyonce Ivy Park 6

Първият по-обстоен поглед към Ivy Park идва благодарение на рекламно видео, публикувано в YouTube. Линията съдържа над 200 артикула, започвайки от спортни клинове, екипи, суичъри и стигайки до бански костюми и ленти за глава.

Beyonce Ivy Park 5

Beyonce Ivy Park 4

“Когато работя или съм на репетиция, буквално живея в спортните си дрехи, но досега не смятах, че има марка, която да е мой тип,” казва певицата за своята колекция. “Една от главните ми цели с Ivy Park е да разчупя стереотипите, касаещи дрехите за спорт и да вдъхновя жените, които разбират, че красотата е нещо повече от външен вид.”

Beyonce Ivy Park 8

Beyonce Ivy Park 2

“Красотата всъщност е здравето на нашите умове, сърца и тела. Знам, че когато се чувствам физически силна, аз съм силна и психически, и исках да създам марка, която да кара жените да се чувстват по същия начин.”

Beyonce Ivy Park 3

Разбира се, най-доброто рекламно лице за Ivy Park е самата Бионсе, която се появява във видеото, демонстрирайки различни тренировки, облечена в дрехите от колекцията. Според VOGUE, всеки елемент от модната линия ще струва между 30 и 200 долара, което е напълно достъпна цена за милионите фенове на певицата по целия свят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.