Мода : Новини30 АПРИЛ 2014

Бижутата на Folli Follie триумфираха в Швейцария

Марката участва на престижното бижутерийно изложение Baselworld 2014

Folli Follie и Links of London за поредна година се наредиха сред най-престижните производители на маркови часовници в света.

Най-реномираното изложение на луксозни часовници и бижута в Швейцария Baselworld 2014 се състоя от 27 март до 3 април 2014 в Базел и отново настрои модните тенденции, приковавайки вниманието върху изумителни и великолепни часовници и събирайки на една сцена най-престижните производители в света.

Внушителният и елегантен Folli Follie щанд беше разположен на топ място в зала Sensations на конгресния център, където представи култовата колекция Watchalicious. Елегантен, с модерен минималистичен дизайн, с формата на бар, щандът беше решен в цветовете на марката черно и оранжево и приканваше всички посетители да почувстват космополитния дух и да се докоснат до изчистения дизайн на легендарната колекцията Watchalicious. 
Folli Follie, глобална сила на бижутерийната модна сцена, за пореден път впечатли с невероятни и уникални предложения, а с присъствието си в Baselworld 2014 безусловно демонстрира, че дизайнерите й инвестират в наследство на марката, предлагайки часовници, на които никой не може да устои.

Базел 2014 беше огромен успех и за другата водеща марка бижута – вдъхновената от британската традиция Links of London, която също представи най-новите си колекции часовници на престижното изложение. Продължавайки да покорява клиентите си, тази година Links of London избра да се представи само с колекции часовници заради стратегическото си решение да засили точно тези продажби в рамките на пазара, който предлага изложението.

Димитрис Куцолиуцос, основател на Folli Follie Group коментира: “FF Group имаше много динамично присъствие в тазгодишното изложение Baselworld. Ние сме възхитени от позитивните реакции и коментари за нашите колекции, както за Folli Follie така и за Links of London. Направихме силно изявление с решението си да покажем единствено часовници в Базел, ясно маркирайки ангажимента ни да увеличим растежа и успеха в предлагането на нашия асортимент часовници в условията на силно конкурентен пазар “.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.