Мода : Новини26 ОКТОМВРИ 2017

Айрланд по стъпките на Ким Бейсинджър

Дъщерята на легендата и Алек Болдуин е новото момиче на Guess

Докато Хейли Болдуин вече може да се похвали с няколко кампании и дефилета в световните модни столици, Айрланд Болдуин тепърва започва. 

Дъщерята на Алек, най-големия от братята Болдуин, и легендарната красавица Ким Бейсинджър е новото лице на Guess. Айрланд заменя братовчедка си Хейли в зимната кампания на американския бранд. И трябва да признаем, че се справя перфектно!

Напук на критиките, че фигурата й е далеч от тази, която се изисква за модната индустрия, Айрланд позира уверено пред обектива на Татяна Герусова. Относно участието си във фотосесията, тя споделя: “Guess е марка, която възхвалява жените. Тя почита техните извивки и красотата във всичките й размери.” Блондинката за пореден път коментира нереалистичните очаквания, с които моделите се сблъскват на всеки ъгъл, заявявайки: “Аз съм жена с истинско тяло. Това е моята марка и винаги е била. Макар да искам да се снимам за висшата мода, също така искам да бъда истинска. Да почитам тялото си, както ми позволява Guess.”

Айрланд по стъпките на Ким Бейсинджър

Айрланд Болдуин откровено за непосилните стандарти за красота

Преди време Айрланд публикува Instagram пост, в който се обърна към своите критици, заявявайки: “Това съм аз, приемете го или си вървете. Нямам намерение да търпя критиките към тялото ми, защото съм прекалено бледа или не съм слаба като пръчка,” написа Болдуин под своя снимка по бански. “Няма да прекарвам часове във “фотошопиране” на идентичността си. Няма да се критикувам, само защото не изглеждам като някой друг. Няма да слушам, че съм “повредена стока”, само защото имам татуировки.”

Казваме едно голямо браво на Айрланд за позицията й и си пожелаваме да виждаме повече момичета като нея в рекламите и по модните подиуми. Вижте фотосесията й в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.