Мода : Новини17 СЕПТЕМВРИ 2015

Айрланд Болдуин – твърде дебела за модел?

Критиците не пощадиха дъщерята на Ким Бейсинджър

Свикнали сме да мислим, че вратите на шоубизнеса, и особено филмовата и модната индустрия, са широко отворени за децата с известни родители.

Оказва се обаче, че дори на тях им се налага да поработят здраво, за да се докажат, а критиците никак не ги щадят. Пресен пример за това даде Айрланд Болдуиун. След като е дъщеря на един от най-сексапилните актьори в Холивуд, любимец на поколения, Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, която няма нужда от представяне, е лесно да предположим, че вратите на модния свят са широко отворени за нея. Оказва се обаче, че дори Айрланд има същите проблеми като всички момичета в бранша. 
Тъмконосата красавица, която, смеем да твърдим, е наследила и тяло, и красота от своите родители, е била определена като “твърде дебела”, за да дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, която тече в момента. Напук на тези коментари обаче, Айрланд се изяви на котешката пътечка, а след това поздрави критиците си с видео в Instagram, на което си хапва геврек. 
 
Лично ние определяме критиките към Айрланд за пълна глупост, както можете да се убедите и сами, благодарение на нашата галерия. 
 
Снимки: Profimedia, Instagram
 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.