Мода : Новини21 МАРТ 2014

Амбър Валета за H&M и устойчивата колекция Conscious

Вижте супермодела в новата кампания на шведския бранд

H&M представят своите нови колекции Conscious и Conscious Exclusive, с които продължават да демонстрират своето отговорно отношение към създаването на устойчива мода. 

Този път за рекламно лице е избрана актрисата и супермодел Амбър Валета, която заедно с момичетата от Ever Manifesto представя двете нови линии. Ever Manifesto са креативни дизайнери, споделящи виждането на H&M за по-устойчивото бъдеще на модата
„H&M се гордее със своята дейност в сферата на устойчивата мода. Колекциите Conscious и Conscious Exclusive демонстрират безбройните възможности на устойчивите материи, а новите етикети Clever Care дават възможност на клиентите ни да се присъединят към нашата мисия за по-устойчиво бъдеще на модата“, казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.
Clever Care е система за етикетиране, с подробни указания за грижа за дрехите и техния дълъг живот. H&M продължава да използва добре познатите ни материи: органичен памук, рециклирани полиестер и полиамид, органичен лен, рециклирана вълна, но към тях добавя и две нови материи – органична гладка кожа и органична коприна. 
Докато Conscious съдържа модели в последните тенденции, Conscious Exclusive ви предлага бляскави и сложни дизайни, вдъхновени от фламенкото и бохемския стил. 

Колекцията ще се предлага в 150 избрани магазина на H&M в целия свят, както и у нас, в H&M бул. Витоша 6. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.