Мода : Новини03 НОЕМВРИ 2014

Sofia Ring Mall идва с много изненади

Най-новият търговски център отваря врати на 6-ти ноември

Най-новият и модерен търговски център Sofia Ring Mall ще отвори врати този четвъртък, 6-ти ноември от 10:00, с богата програма за всички гости.

Малки и големи ще се насладят на забавленията и изненадите, които организаторите подготвят. Още с влизането си след официалното отваряне на вратите най-нетърпеливите посетители ще бъдат посрещнати от музикално изпълнение на гайдари и танцов ансамбъл „Българе“. На ниво 1, до магазин notosgalleries ще бъде поставена голяма сцена, на която през първите 4 дни след откриването ще се случват множество забавления. Първа на нея ще се качи победителката от миналия сезон на X Factor – Жана Бергендорф, а в следващия ден с таланта и заразяващата си усмивка ще ни радва първият победител от известното шоу – Рафи. 
На медния глас на Любо Киров пък ще можем да се насладим в събота, 8 ноември, а с истински рок ще ни радват легендите от D2 в неделя, 9 ноември. Освен с многото песни, София Ринг Мол се е погрижил за настроението на посетителите си и с много танци и атрактивни представления на гимнастички, балет „Нова“, латино и джаз банди, както и безплатно рисуване на карикатури за всеки, който желае. Атракция обещават да са и двойниците на любими филмови герои, които ще се разхождат сред гостите, както и специално обособения атрактивен кът за снимки.
Sofia Ring Mall идва с много изненади
Избрани български журналисти вече имаха възможността да разгледат Sofia Ring Mall
Най-малките посетители на търговския център също няма да останат пренебрегнати. Оригами, рисунки, куклено шоу и други забавления очакват малчуганите.
За да направи дните на своето откриване наистина специални, София Ринг Мол организира и лотария с множество различни интересни награди, както и голяма награда от 5 000 лева. 

Sofia Ring Mall идва с много изненади
София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който ще трансформира ритейл сектора в страната. Двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места – това са само част от нещата, които го превръщат в представител на най-модерните молове по света. 
 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.