Мода : Новини24 ФЕВРУАРИ 2015

London Fashion Week: Есента на 2015 през пъстрата призма на Burberry

Какво ни впечатли от първите ревюта в британската столица

След Ню Йорк модният свят по традиция отправя поглед към втората гореща точка, където дизайнерите показват новите си колекции, а именно Лондон.

А в последните години британската столица е в пъти по-цветна и изпълнена с настроение от Ню Йорк. Не, не говорим за времето, нито за стила на гостите на дефилетата. Става дума за дизайнери като Кристофър Бейли за Burberry, Роксанда Илинчич и Мери Катранзу, които творят един истински водовъртеж от цветове и ефирни материи, дори когато стане дума за сезон есен-зима. 
На ревюто на Burberry по традиция не минахме без любимите момичета на бранда: Кара Делевин, Кейт Мос и лицата на пролетната колекция Джордан Дън и Наоми Кембъл. Тази година дантелата е водеща в колекцията, макар и в приглушени тонове – тъмносиньо, масленозелено, кремаво. Тя присъства дори и под формата на апликации на моделите, решени във флорални мотиви, които бяха друг водещ елемент на ревюто. Както винаги, ние останахме запленени от тренчовете, този път покрити с цветя, но пончото, което благодарение на марката беше хит през тази есен, е напът да се превърне в любима връха дреха с етикет Burberry. За разлика от миналата година, когато моделите бяха решени в графични комбинации от няколко цвята, тук преобладаваха едноцветните варианти, завършващи с дълги ресни. 
Още от седмицата на модата в Лондон ще видите в галерията!
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.