Мода : Новини08 СЕПТЕМВРИ 2014

H&M откри първия си магазин във Велико Търново

Над 300 души изчакаха откриването 

H&M откри първия си магазин в топ модната дестинация на централна България – Велико Търново. 

Над 300 души се наредиха на опашката часове преди той да отвори врати. Разположен на площ от  близо 2000 кв. м., магазинът предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство на най-добра цена.

Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция, Силвия Станчева, управител на магазина и Добрин Чешмичков, продавач-консултант, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.

„За нас е изключително вълнуващо да открием първия си магазин във Велико Търново. Целта на H&M е винаги да отговаря на нуждите на клиентите и да надвишава техните очаквания. Щастливи сме от факта, че имаме възможността да предлагаме на  гражданите и гостите на града качествена мода на достъпни цени.“ сподели Доминик  Фантачино.
Младата певица Дивна бе специален гост на откриването, като час преди това тя  изнесе мини концерт за нетърпеливите фенове на марката. Тя бе сред първите клиенти, които успяха да се докоснат до модните предложения на H&M. През целия ден в H&M ще има специални промоции по повод откриването. Първите 100 пред магазина получиха карти-ваучер на стойност 20 лв., а всеки клиент, направил покупка, ще получи подарък от H&M. 
Магазинът във Велико Търново стартира с атрактивна оферта за всички родители, които подготвят своите деца за училище. Сега те могат да закупят комбинация от блуза и долнище от колекцията за малки момичета и момчета на обща цена от 17,90 лв. За по-големите марката предлага също възможност за различни комбинации с промоционални цени. По време на специалните деним дни в H&M клиентите могат да се възползват от специална отстъпка при покупка на дамски, 
мъжки и детски дънки.
Магазинът H&M във Велико Търново отвори врати с колекцията H&M Fashion Weeks, вдъхновена от модните подиуми, която отразява най-актуалните тенденции за сезона. Дълги сака, бели ризи с широки колани, черни рокли, както и емблематични графични комбинации в черно и бяло, които са вдъхновени от 90-те, са ключови елементи за есента.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.