Мода : Новини18 МАЙ 2015

H&M обяви колаборация с Balmain, ето първите модели!

Кендал Дженър и Джордан Дън се появиха с тях на наградите Billboard

След като преди две години създадоха успешна колекция, заедно с парижката дизайнерка Isabel Marant, от H&M отново залагат на френския шик. Този път благодарение на модна къща Balmain. 

Ексклузивната есенна колекция на шведския бранд ще бъде създадена съвместно с младия креативен директор на Balmain Оливие Рустейн. Под негово ръководство марката успя да се превърне в нещо повече от моден бранд – благодарение на Оливие и неговия приятелски кръг, състоящ се от супермодели като Роузи Хънтингтън-Уайтли, Лили Олдридж, Алесандра Амброзио и разбира се, риалити звездата Ким Кардашиян, в момента Balmain е истинско явление в поп културата. 
Залагайки за пореден път на огромното влияние на любимите му красавици, Рустейн избра да представи първите модели от колекцията за H&M по време на червения килим на музикалните награди Billboard 2015 снощи. Дизайнерът пристигна подръка с Джордан Дън и Кендал Дженър, издокарани от глава до пети в дрехи от предстоящата модна линия, която ще бъде достъпна от 5-ти ноември в около 250 магазини по целия свят, включително онлайн. 
H&M обяви колаборация с Balmain, ето първите модели!
Джордан Дън и Кендал Дженър

„Бих искал да достигна до хората от моето поколение: това е моята основна цел като дизайнер. H&M ми дава уникалната възможност да поканя всички в света на Balmain, за да бъдат част от мечтата, създавайки глобалното движение #HMBalmaination – кампания, приобщаваща всички в социалните мрежи чрез специален хаштаг. Сътрудничеството беше изключително естествено за мен: H&M е марка, която е близка до всеки. Тя призовава за обединение и аз изцяло подкрепям тази идея”, заяви Оливие Рустейн.
Основана през 1945 г., модна къща Balmain винаги е била вярна на визията и духа на своя основател и е символ на енергията, забавлението, хумора и свободата, които са вдъхновяващи за всички. Рустейн създава уникална идентичност за модната къща, като показва уважение към традицията ѝ във висшата мода, но същевременно влага и от блясъка на шоубизнеса. Възможността да подчертае поп-чара на къщата чрез сътрудничество с H&M е естествено решение за Рустейн.
Снимки: Profimedia, H&M

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.