Мода : Новини24 НОЕМВРИ 2014

“Golden Touch” и новите колекции на Max Mara и Sportmax

Един моден следобед, организиран от изискания бранд 

На шикозно модно събитие, минало под надслов “Golden Touch”, Max Mara представиха новите колекции за сезон есен-зима 2014/2015 г.

Ревю-презентациятата в бутика на бранда събра гости от бизнес, светските и модни среди, които запозна от близо с пред се запознаха отблизо моделите на Max Mara и Sportmax. Присъстващите получиха вдъхновение за собствения си стайлинг и почерпиха от извора информация за тенденциите и новостите в луксозната мода. 
Max Mara като олицетворение на изискания стил бе представена с модели – симбиоза от майсторска изработка и технологии, женственост и мъжественост, блясък и гръндж, функция и емоция. Присъстващите се докоснаха до изтънчените платове, видяха в детайл всички изискани елементи от облеклата. Смелите решения на Sportmax за есента и зимата веднага грабнаха вниманието на гостите със свободния си дух и премерена екстравагантност, експериментиращи с луксозни и екзотични материи и комбиращи различни текстури.

Шампанско Домейн Сейнт Мишел Брут и бонбони Lindt бяха прекрасен акомпанимент към истински вълнуващото събитие, осигурени с любезната подкрепа на „Пикадили”. Високият клас козметика Guerlain зарадва почитателките на MaxMara с подаръци от анти-ейдж иновацията на бранда – Abeille Royal.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.