Мода : Новини21 АПРИЛ 2016

7 ангела в бяло превземат VOGUE Испания

Сирените на Victoria’s Secret изгряват на корицата на майския брой

Нова генерация супермодели завладява страниците на испанското издание на модната библия VOGUE. 

Цели седем от последните попълнения в редиците на ангелите на Victoria’s Secret са момичетата от корицата на броя за месец май. Облечени в ефирни бели рокли Марта Хънт, Елза Хоск, Роми Стридж, Стела Максуел, Джасмин Туукс, Сара Сампайо и Тейлър Хил са като истински морски сирени, позирайки на самия морски бряг, с разпилени от вятъра и мокри от вълните коси. Фотосесията е дело на любимия фотограф на марката за луксозно бельо Дейвид Белмер.

В списанието всеки от ангелите е сниман индивидуално, но тоалетите отново са нежни и витални, издържани в бяло, пудрено и бледорозово. На някои от кадрите момичетата показват и повече плът, а на други позират заедно в изкушаващи пози, достойни за еротично издание от рода на Playboy. 

Това не е първият път, в който група ангели завладяват страниците на VOGUE. През 2014, малко преди шоуто на Victoria’s Secret да гостува в Лондон, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Кандис Суанпоул, Лайс Рибейро и Елза Хоск се снимат за британското издание на списанието, облечени в красиви рокли от колекциите висша мода на големите дизайнери. Текущата корица на VOGUE Испания пък силно напомня на култов брой на VOGUE Великобритания, за който Патрик Демаршелие снима супермоделите на 90-те Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Татяна Патиц, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън. 

Вижте повече от фотосесията на ангелите на VS за VOGUE Испания в галерията!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.