Мода : Новини17 ЮЛИ 2015

3×2! Най-известните сестри в модния бранш позират за Balmain

Сестрите Дженър, Хадид и Смолс са звездите в новата кампания на бранда

Оливие Рустейн продължава да разчита на своя тесен приятелски кръг и в работно отношение, като този път връзките са още по-тесни. 

Дизайнерът на Balmain избира три двойки от най-известните сестри в модния бранш, които влизат в ролята на лица на есенната кампания на модната къща. 
Рустейн за пореден път се обръща към своите златни момичета, които сме свикнали да виждаме както на модния подиум, така и на личните му снимки от партита и вечери в Instagram. Кендал и Кайли Дженър са първата двойка сестри, която виждаме в рекламните фотографии. Успехите на Кендал вече ни се струват неизброими: освен че има договор с бюти гиганта Estee Lauder, моделът вече е лице на Calvin Klein (включително и култовата линия бельо), а само за последния месец беше главно действащо лице в haute couture ревюто на Chanel и новата кампания на Fendi. Заедно с Кайли имат собствена модна линия и колекция за Topshop, като изобщо не е нужно и да споменаваме семейното им риалити шоу Keeping Up With the Kardashians
3x2! Най-известните сестри в модния бранш позират за Balmain
За разлика от Кайли, която рядко е изявява като модел или поне не от такава величина като Кендал, във втората двойка сестри и двете момичета са си извоювали статута на топмодели, като наскоро дори се появиха заедно на корицата на списание V. Джиджи и Бела Хадид са дъщери на холандския модел Йоланда Фостър и е повече от очевидно, че са наследили красотата от майка си. Въпреки това красавиците са коренно различни – Джиджи е новото модерно вдъхновени за блондинките, а Бела е брюнетка. 
3x2! Най-известните сестри в модния бранш позират за Balmain
Сестрата на супермодела Джоан Смолс Ерика е също е нов кадър на модния фронт, но въпреки това се е появявала заедно с нея във фотосесия за VOGUE Австралия. 
3x2! Най-известните сестри в модния бранш позират за Balmain
И ако семейната концепция на Balmain ви се струва някак позната, на прав път сте. За колекция пролет-лято лица на марката бяха Ким Кардашиян и Кание Уест, които позираха пред обектива на Марио Соренти (автор и на текущата кампания). Именно интимността между женената двойка вдъхновява Рустейн за този сезон, като дизайнерът споделя, че за него тази кампания е естествено продължение на миналата. 

Жалко само, че Айрлънд и Хейли Болдуин са братовчедки, иначе със сигурност щяхме да видим и тях тук. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.