11 бляскави и пищни визии от amfAR Gala в Ню Йорк

Благотворителното събитие сложи началото на седмицата на модата

Блейк Лайвли заложи на огромна доза блясък, под формата на бяла рокля Chanel с дълъг ръкав и плисирана пола, цялата обшита с пайети и мъниста в златисто. В допълнение към това тя избра обувки Louboutin и изящни къдрици.

Хайди Клум се появи с рокля на Zuhair Murad в черно, украсена с пера и приковаваща вниманието с ефирна наметка от тюл.

В много нежна рокля в телесен нюанс и с дантелени детайли видяхме Емили Ратайковски. Актрисата се довери на Marc Jacobs, а освен това избра деликатни златисти бижута.

Даян Крюгер, също като Хайди Клум, заложи на перата. Нейната рокля е в нежен светлосин цвят и е цялата украсена с черни пера и детайли. Доза сексапил пък придава силуетът с гол гръб.

Семпла бяла рокля с буфан ръкави е изборът на Ума Търман. Актрисата я съчета с красиви сандали с каишка, украсена с перли, и червено червило.

Явно перата са гореща тенденция на този червен килим, защото и дизайнерката Рейчъл Зоуи се появи с тоалет, украсен с тях. Нейната черна роля е семпла и с едно рамо, но тя я допълни с ефектни аксесоари.

Интересна рок-шик визия виждаме от страна на Карли Клос. Топмоделът се появи в мини рокля Chanel, съчетана с ръкавици без пръсти и боти до глезените.

Шанел Иман експериментира с тоалет от новата колекция на Zuhair Murad, състоящ се от бюстие, панталон и шлейф.

Джордан Дън заложи на романтиката, благодарение на рокля Dolce&Gabbana без презрамки, с класически силует и характерният за марката флорален принт.

Петра Немцова селектира сатенирана рокля в яркозелено с драпиран детайл и висока цепка.

Ангелът на Victoria's Secret Елза Хоск избра рокля и аксесоари в черно и бяло - доста семпло, на фона на останалите присъстващи.

Традиционното бляскаво събитие amfAR Gala в Ню Йорк събра на едно място холивудски знаменитости и горещи имена от модния свят, слагайки началото на New York Fashion Week есен-зима 2016.

Както обикновено, галата цели да събере пари за проучвания, свързани с лечението на СПИН и ХИВ, чрез търг и продажба на билети за събитието. Цената за запазване на маса достига до 75 000 долара, а до момента организацията е успяла да събере над 15 млн.

Освен бизнесмени и филантропи, готови да дарят средства за добра кауза, amfAR гала винаги привлича и куп звезди. По червения килим снощи дефилираха топмодели като Карли Клос, Джордан Дън и Хайди Клум, в компанията на Ума Търман, Даян Крюгер и една от любимите ни популярни двойки Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Повече за най-доброто от звездния стил на вечерта ще научите в галерията! (снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Love Is In The Air: Звездите и техните обяснения в любов
Звезди14 ФЕВРУАРИ 2017

Love Is In The Air: Звездите и техните обяснения в любов

Романтика по холивудски с 15 любими двойки

Горещите тела на 2016!
Звезден стил20 АПРИЛ 2016

Горещите тела на 2016!

Нина Добрев, Никол Шерцингер и топмоделите демонстрират извивки в изрязани бански

Ангелът Лили Олдридж се съблече за сп. LUI
Горещи новини06 МАРТ 2016

Ангелът Лили Олдридж се съблече за сп. LUI

Френското издание е известно с провокативните си снимки

10 стилни вдъхновения от най-добре облечените звезди
Звезден стил06 МАРТ 2016

10 стилни вдъхновения от най-добре облечените звезди

Криси Тийгън, Джей Ло и една красива българка попадат в класацията ни тази седмица