Мода : Новини10 НОЕМВРИ 2015

10 неща, които да изхвърлите от гардероба веднага

Дънките, които не ви стоят удивително, дрехите по-малък размер и още!

Защо настояваме за онази червена рокля, в която не можем да се напъхаме вече втора година? Ами дънките, които пазим от X-ти клас? Или пък сивият блеизър, който сме обличали само веднъж?

Е, време е за есенно предизвикателство, което да приемете и да премахнете всичко излишно от гардероба и да освободите място за нови неща.

Имате ли нужда от 10 чифта дънки?

Ако гардероба ви вече е започнал да изглежда като море от деним, значи нещо не е наред. Веднага проверете колко чифта имате, кои вече са започнали да се захабяват и ги изхвърлете. Втората проверка е като ги пробвате – тези, които не ви стоят удивително и не ви карат да се чувствате невероятно, ги хвърлете.

10 неща, които да изхвърлите от гардероба веднага

Тениските на различни групи

Още пазите тениската, с която отидохте на концерт на NSYNC, когато бяхте на 13 и вашите ви заведоха за рождения ден в Лондон? Ами тениската на Guns’N’Roses, която си купихте преди няколко години, когато бандата свири у нас? Или пък тази на 30 Seconds To Mars? Ако имате куп тениски на различни банди, запазете само тези, на чиито банди сте фен и сега. Останалите – в коша!

Панталоните и роклята с по-малък размер

Спрете да лъжете се самозалъгвате! Не само, че е неразумно да минете на строга диета, за да се вталите драстично, но и ако не сте влязли в дрехите с два размера по-малки в последните две години, най-вероятно това няма да се случи скоро. Започнете да живеете сега и си купете дрехи за настоящото си тяло.

Неудобно бельо

Ох, всички знаем неудобството от сутиените, които ни стягат, убиват и ни иде да си махнем минути, след като сме ги сложили. Е, това неприятно чувство не е ли достатъчно доказателство да ги изхвърлите? Ако досега не сте госторили, значи е време. Заедно с тях,. Изхвърлете и всички сутиени и бикини, които са захабени. Ако се двоумите, помислете си дали бихте се показали с тях пред някой мъж!
Продължава на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.