Мода02 ЮНИ 2022

Lisca носи истинското усещане за лято

Новата колекция на бранда ни кара да очакваме любимия сезон с още по-голямо нетърпение.

Ако сте от хората, които обожават есента и зимата… Честно казано, надяваме се да не сте. Защото днес ще си говорим за лято. И бански.

Новата колекция на Lisca е посветена изцяло на перфектния баланс между ретро вибрациите и актуалните тенденции. На синхрона между класическите модели и новите разбирания за женственост.

Независимо дали изберете цял бански, такъв от две части или “връхни” модели, с които да стигнете до плажа, а след това да забравите някъде в пясъка, любимият бранд предлага нестандартни принтове, ярки цветове, асиметрични силуети и истинско усещане за лято.

Ако питаме Lisca, най-горещият тренд този сезон е преоткриването на романтизма и усещането за женственост. Затова и моделите за пролет/лято 2022 са вдъхновени от очарователните пикници, от желанието за бягство. От реалността, от скучните цветове, от всичко, което не е морето.

И понеже вярваме, че подготовката и правилното планиране задължително съпътстват перфектната ваканция, до 30 юни за всеки закупен бански от колекция 2022 г., получавате подарък туника. Чухме ли да отваряте liscashop.bg?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима
Тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетените дрехи винаги са били и ще си останат най-удобните и любимии визии за зимния сезон. Те ни прегръщат топло, давайки ни красиво усещане за уют.

Алесандро Микеле напуска Gucci: Краят на една ера
Новини24 НОЕМВРИ 2022

Алесандро Микеле напуска Gucci: Краят на една ера

Слуховете от последните часове намериха своето официално потвърждение.

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?
Тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?

Той е широк, удобен и много, много шикозен. И ето как да го носим според трендовете на момента.

Изживей своята фантазия с Lisca
Мода11 НОЕМВРИ 2022

Изживей своята фантазия с Lisca

Между мистериозни нотки и ослепителен блясък, бельото и нощното облекло на бранда карат всяка жена да се чувства неотразима в тялото си.