Мода : Личен стил10 ОКТОМВРИ 2019

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

Ключът към перфектния стил са правилно подбраните дрехи

От Ermenegildo Zegna ни предлагат да се поглезим със съвсем различно преживяване – да носим дрехи, ушити специално за нас.

Често срещана модна грешка, която голяма част от хората правят, е подбирането на дрехи, които не отговарят на формите на тялото им. Според статистика от списание Today 77% от хората не са сигурни дали избират правилния размер дрехи, когато пазаруват.

Това е така, защото повечето артикули по магазините са създадени да отговарят на най-често срещаните форми на тялото и не предлагат избор за потребителите, които не се вписват в тази рамка.

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

А едно от най-важните правила за добрия стил е дрехите, които избираме, да са перфектно подбрани според извивките на тялото ни. Когато само един елемент от цялото облекло не стои добре на фигурата ни, той може напълно да развали аутфита. Но пък когато тоалетът отговаря на пропорциите на тялото ни и подчертава само там, където искаме да привлечем погледа, разликата е удивителна.

От известната марка Ermenegildo Zegna осъзнават това и са създали услуга „Ушиване по мярка”, която позволява на клиентите да си купят дрехите им, след като са били преправени според тяхната индивидуална форма на тялото.

Предложението на марката е създадено с цел да осигури пълно удобство на потребителя. Така няма нужда да правим никакви компромиси за облеклото си и единствено ни остава да се наслаждаваме на висококачествените дрехи.

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

В допълнение на това за сезон есен/зима 2019 брандът предоставя възможността на клиентите си да поръчат по два елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот – всичко изработено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

Заповядайте в бутик Ermenegildo Zegna от 10 до 12 октомври за среща с известния MTM (Made to Measure) promoter Винченцо Шиволето. За да заявите вашата индивидуална среща с модния експерт, се свържете с екипа на бутик Ermenegildo Zegna на телефоните 02/981 83 72 и 0888 380 233.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!

В града се носят еспадрили!
Личен стил08 ЮЛИ 2022

В града се носят еспадрили

От Грейс Кели до Сен Лоран, митът за еспадрилите завладява дамските гардероби лято след лято!