Мода : Личен стил06 ЮЛИ 2022

Модерната сламена шапка – акцентът на гардероба ни

Шапката е аксесоарът, който ще прираде завършващия щрих на летния ни стил през този сезон.

Лято 2022 е горещо като най-новите модни тенденции в облеклото. Със сигурност сте забелязали всички тези мини поли и дрехи в розово. Колкото и да се опитваме да отбягваме сезонните модни трендове, те са неизбежната и свежа промяна, необходима на гардероба ни. Време е да се преоткрием в най-новите модни аксесоари за този сезон.

В слънчевите летни дни, да сложиш шапка като аксесоар е не само супер стилно, но и изключително практично. Дори можем да кажем, че е здравословно. През лятото шапката е този must have аксесоар, който освен, че ни охлажда, се грижи и за предпазването на лицето ни от слънчевите лъчи.

Модерната сламена шапка

Снимка: Unsplash.com

Може би вече се питате кой е най-правилният вариант за избор на шапка? Съществуват толкова много разновидности… Що се отнася до най-добрият и най-прохладен вариант – сламените шапки са фаворит тук! Те са страхотен избор както за плажни визии, така и за летни тоалети.

Стилната сламена шапка проправя своя път в летните гардероби от далечната 1700г.

Историята датира от Франция, тогава са били известни под името bergère. В крайна сметка се утвърждават като класика в блясъка на стария холивудски стил от 30-те години на миналия век.

Вече можете да намерите и много аксесоари като чанти и бижута, изработени от слама. Обичаме летните трендове, които без усилие съчетават класиката с нотка на модата от новото време.

сламена шапка

Снимка: Unsplash.com

Този тип шапка лесно се допълва с някои от любимите ни летни аксесоари. Освен това е известна със своя изключителен комфорт, издържливост и майсторска изработка. Изтъкана от слама с широка периферия, тя ни осигурява достатъчно сянка. Как да не я заобичаме? Получаваме съвършен външен вид само с един щрих!

Ако все още се питате дали това е правилният аксесоар за Вас, не се колебайте. Този очарователен аксцент е готов за пътуване, за плаж и за всяка друга дестинация, на която слънцето грее силно! Не се съмнявайте, че ще изглежда страхотно с любимата Ви лятна рокля. Погрижете се за сладката си лятна визия като изберете подходящата сламена шапка!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вдъхновение от блогърите за стайлинг на лятната шапка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!

В града се носят еспадрили!
Личен стил08 ЮЛИ 2022

В града се носят еспадрили

От Грейс Кели до Сен Лоран, митът за еспадрилите завладява дамските гардероби лято след лято!