Мода : Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Великолепната осморка на Рейчъл Зоуи

Тези правила ви гарантират перфектен стил винаги, когато излизате

Това простичко правило може да ви спаси в моментите, в които рискувате визята ви да изглежда прекалено претрупана. Ограничете се до един тренди елемент, който ще бъде на фокус и изградете тоалета си спрямо него.

Едно от важните й правила е за перфектен грим. Уверете се, че частите на тялото, които са на показ (шия, деколте) са в същия цвят като лицето ви. Използвайте пудри и бронзанти, за да уеднаквите нюансите на кожата.

За да се уверите, че не показвате повече, отколкото имате намерение, преди да излезете от вкъщи се снимайте. Ако отивате на парти или специално събитие, много вероятно е светкавицата на камерата да направи ризата или топа още по-прозрачни.

Колкото и да ви харесва как ви стои даден клин или спортен топ, те нямат място в ежедневието ви. Изключение правят маратонките, които са намерили мястото си във всякакъв тип визии.

Хвърчащата коса не излиза добре на снимки, а и на живо не е кой знае колко привлекателна. Зоуи има изпитан трик - преди да излезе от вкъщи или да изпрати клиентите си на събитие, тя използва няколко капки сухо масло, с които приглажда кичурите коса.

Когато става дума за червения килим, начинът, по който заставате, е много важен за крайния резултат на снимките. Това важи и за всяко друго събитие, на което ще ви се наложи да позирате пред фотограф: сватба, моминско парти и т.н.

Червилата могат да бъдат доста дехидратиращи, особено когато ги носим дълго време. Винаги носете в себе си прозрачен балсам за устни, който да нанесете по всяко време, без да разваляте цвета на червилото.

Няколко минути, в които да прецените дали не трябва да смените обувките си, да добавите червило, да нанесете втори слой спирала или да сложите капка забравен парфюм, могат драстично да променят не само начина, по който изглеждате, но и как се чувствате в кожата си.

Рейчъл Зоуи е жената, която стои зад стила на някои от най-известните дами от А-листата на Холивуд. 

Дженифър Лоурънс, Ан Хатауей, Кейт Хъдсън и Никол Ричи са само част от звездите, доверили се на нейната преценка. И макар Зоуи да се грижи основно за дизайнерските тоалети и скъпоценни бижута, които те избират за червения килим, има какво да научим от нейните съвети и да го приложим в ежедневието.

Ето нейните златни правила, на които учи и клиентите си:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата
Дрескод25 МАРТ 2022

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата

Този сезон statement piece е овърсайз ризата във всички ярки цветове на дъгата

Три нови визии от Кейт Мидълтън
Дрескод23 МАРТ 2022

Три нови визии от Кейт Мидълтън

Херцозите на Кеймбридж посетиха дома на Боб Марли и още забележителности

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено
Дрескод17 МАРТ 2022

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено

От тоалети в цвят шамфъстък до неоновозелено

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice
Дрескод14 МАРТ 2022

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice

Българската актриса сияеше на червения килим